×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Balie klaar voor gebruik Innovatieloods

Begin dit jaar maakten we de eerste schetsen voor de nieuwe balie van de Innovatieloods. Inmiddels is het geheel gereed voor de computers, software en baliemedewerkers. In de Innovatieloods willen we niets plaatsen dat eenvoudig, vierkant of standaard is. Met het ontwerp van de balie is deze lijn doorgezet, of beter gezegd deze curve.

Het frame van de balie is voornamelijk opgebouwd uit berken multiplex. Voor de afwerking zijn meerdere platen MDF gebruikt. Deze platen zijn over de gehele lengte voorzien van groeven waardoor het MDF gemakkelijk meegebogen kon worden met de bijzondere vormen. We hebben gebruik gemaakt van de 3D-printer om de rondingen aan het uiteinde van de balie te realiseren.

Voor de afwerking van de balie is gekozen voor een betonnen uitstraling. De basis is afgewerkt met matten en plamuur op basis van polyester. Over deze basis is de betonstuc aangebracht waarna het geheel is geïmpregneerd. Tot slot is het werkblad van een melkwitte giethars gemaakt die over het MDF gegoten kon worden. Nadat de balie volledig waterpas stond vulde de giethars naadloos de contouren van de balie.

Vanaf de komende week zullen de computers en verlichting in de balie geïntegreerd worden. Uiteindelijk zal de balie plek bieden voor twee baliemedewerkers.

Meer weten of meepraten? Bekijk het topic op ons forum.