×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Ontwerp- en machinelab

Onze vestiging aan de Netwerkweg 2 in Vorden heeft een eigen machine- en ontwerplab en een kleine bouwafdeling. Er worden cursussen, trainingen en workshops gegeven. Daarnaast houden we ons bezig met baanbrekende innovaties en vervaardiging van prototypes.  

Werkplaatshousing

In de grote werkplaats kunnen bedrijven en ZZP’ers gebruiken maken van ruimte, arbeidscapaciteit en materieel. Hebben klanten bezettingsproblemen en/of willen ze gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van de werkplaats, dan kunnen ze samen met onze medewerkers hier hun projecten realiseren. De werkplaats wordt zodanig ingericht dat op efficiënte wijze zeer uiteenlopende projecten op kleine schaal kunnen worden uitgevoerd. Werkzaamheden t.b.v. grote series worden uiteraard uitgevoerd bij opdrachtgevers die tevens leverancier zijn. Zo ontstaat een win-win situatie voor alle partijen.
 

Plan een gesprek

Concepting en prototyping

De Innovatieloods staat onder begeleiding van een projectmanager en is een ideale ruimte voor kennisdeling, experimenteren, engineering en creatie. Ons bedrijvennetwerk en onze medewerkers hebben brede kennis in de techniek en bouw. Zij worden als denktank en leverancier ingezet.
 

Stichting Elumius