×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Verbind je aan ons bedrijvennetwerk

Thom Engineers en zusterbedrijven Lubron Technical Services en Bouwkracht Vakpersoneel hebben samen het initiatief genomen voor de “Innovatieloods” in Vorden. De loods wil graag (sociale) innovatie in de regio stimuleren en een win-win situatie creëren met technici, bedrijven en scholen van alle niveaus in de Achterhoek.

TechniekCafé

Je bent onderdeel van een werk community met de combinatie van slagkracht en kennis. Werkzaamheden bij opdrachtgevers zullen hierdoor een extra dimensie krijgen.

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals carrièredagen, workshops of lezingen. Daarnaast zijn er regelmatig informele bijeenkomsten zoals brainstormsessies. Zo blijf je op de hoogte op een ongedwongen en ontspannen manier.

Opleidingen, cursussen, trainingen en workshops

Jezelf ontwikkelen vinden we erg waardevol. De opleidingen vinden plaats in onze eigen opleidingswerkplaats, ontwerplab en in samenwerking met Réwoud Talentonwikkeling en externe partners, zodat jij in het bezit bent van een erkende certificaat of diploma.

Projecten

Tijdens de projecten die door de Stichting Elumius worden geïnitieerd kun je met collega's samenwerken en expertise en kennis delen. Je bent onderdeel van projectteams voor het uivoeren van nieuwe en baanbrekende ideeën. Dit draagt tevens bij aan leerzame ervaringen.

Bij Thom Engineers komt het allemaal samen. Je bent onderdeel van vernieuwing in de regio en doet praktische en professionele waarde op tijdens je werkzaamheden bij opdrachtgevers. Op een ongedwongen manier ben je bezig met je hobby c.q. werk.

Je doet je voordeel met onze faciliteiten in een omgeving dat (sociale) innovatie ademt! En dat geheel vrijblijvend, als extra arbeidsvoorwaarde.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Thom Engineers en/of samenwerken?

Bouw

Spalstraat 31
7255 AB Hengelo Gld.

tel.: 0575 49 85 20
e-mail: info@bouwkracht.nl

Installatietechniek

Spalstraat 31
7255 AB Hengelo Gld.

tel.: 0575 46 46 01
e-mail: hengelo@lubron.nl

Engineering

Plantsoenstraat 93
7001 AB Doetinchem 

tel.: 0314 369 990
e-mail: info@thom.nl

Metaal en industrie

Spalstraat 31
7255 AB Hengelo Gld.

tel.: 0575 50 95 75
e-mail: hengelo@lubron.nl

Opleidingscentrum

Plantsoenstraat 93A
7001 AB Doetinchem

tel.: 0314 36 98 10
e-mail: info@rewoud.nl