×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Klim op ons podium en laat je zien

Thom Engineers versterkt creativiteit en ondernemerschap van technisch en bouwkundig talent op midden, hoog en/of universitair beroepsniveau in Oost-Nederland. Samen kijken we naar de juiste route; welke uitdaging, welke bedrijfscultuur en in welke vorm er persoonlijke resultaten worden geboekt.

Wij bieden in de regio ruim 20 jaar een podium voor talent die bereid zijn tot interactie voor het ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Wij inspireren, motiveren en ondersteunen medewerkers om datgene te doen waar men goed in is en hierdoor uiteindelijk meer werkplezier gaan ervaren.

Technologische vooruitgang vraagt om andere vormen van samenwerking. In onze ‘broedplaats’, de Innovatieloods, worden ervaringen uitgewisseld tijdens cursussen, trainingen, workshops en informele bijeenkomsten. Maak kennis met Thom Engineers, ga aan het werk in een dynamische werkomgeving en ontdek hoe we de vertaalslag tussen jouw kennis en onze opgebouwde werk community mogelijk maken en je overtuigen van onze werkwijze!