×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Industriële reiniging: keer op keer goed uitgedacht

Onze projectmedewerkers werken bij opdrachtgevers die bij hun passen, zo ook Sjors. Hij werkt momenteel voor een bedrijf dat klantspecifieke industriële reinigingsmachines vervaardigt voor het reinigen van kratten, containers en soortgelijke producten.

Als Tekenaar WTB werkt Sjors uiteenlopende ontwerpen uit in Solidworks. De ontwerpen worden binnen het bedrijf omgezet tot een constructie/eindproduct. Het contact met de werkplaats en de can do bedrijfscultuur spreken Sjors, afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper, erg aan.

Sjors vertelt: “Het leuke is om te werken aan kwalitatief hoogwaardige wasmachines waarbij er veel variatie is in de toepassing. Veel verschillende soorten producten worden gewassen en bij elke machine wordt gegarandeerd dat het product na behandeling volledig schoon is.”

“Omdat we veel te maken hebben met fabrikanten van voedingsmiddelen moet er keer op keer goed nagedacht worden om ook aan alle geldende eisen te voldoen. In sommige gevallen moet er een volledig nieuwe machine uitgetekend worden zodat we hier zeker van kunnen zijn. Binnen het bedrijf is er veel kennis aanwezig waardoor er als nieuwkomer ook veel informatie op me af komt.”