×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Win een dag racen op Zandvoort

Thom Engineers zet jouw loopbaan in de zesde versnelling. Wil jij een dag racen in diverse supercars?

Vraag dan de Eventpas aan via www.gratiseventpas.nl. Met deze Eventpas maak jij een jaar lang kans op meerdere prijzen, geheel gratis! 

De eerste prijs die wij weggeven is een dag lang racen op het circuit in Zandvoort. Tijdens deze dag gaan 12 prijswinnaars rondscheuren in onder andere een Lamborghini of Mercedes -AMG, driften in een Ford Mustang en nog veel meer.

 

 

 

Hoe maak je kans?
Thom Engineers biedt deze prijs aan in samenwerking met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Réwoud Talentontwikkeling. We delen onze Eventpas uit tijdens de Inloopdag Werk & Opleiden op zaterdag 30 september. Tijdens die dag maak je kans op 4 tickets. Onze zusterbedrijven staan daarnaast op een aantal beurzen en evenement waar zij de Eventpas ook weggeven. Ze staan bijvoorbeeld op de Installatiebeurs en Bouwbeurs in Hardenberg, zijn aanwezig op de Motorcross in Markelo en op de Twenterally in Hengelo (Ov). Ook via onze Facebookpagina maak jij kans op 1 van de 12 tickets.

 

 

 

Ben je niet aanwezig tijdens één van deze evenementen of beurzen? Geen probleem. Je kan onze Eventpas ook gratis aanvragen via www.gratiseventpas.nl.

Inloopdag Werk & Opleiden
Binnenkort vindt ook onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat jouw toekomst als werknemer in de bouwsector centraal. We laten je de nieuwste technieken zien en geven je advies welke trainingen of cursussen nuttig voor jou zijn om het verloop van jouw carrière in de techniek- of bouwsector veilig te stellen.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september vanaf 10:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.