×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Maak werk van je toekomst

Op zaterdag 30 september vind onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat de toekomst van werknemers uit de techniek- en bouwsector in Oost-Nederland centraal. Leer collega’s en een groot bedrijvennetwerk kennen en doe mee met leuke winacties.

Op zaterdag 30 september vind onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat de toekomst van werknemers uit de techniek- en bouwsector in Oost-Nederland centraal. Leer collega’s en een groot bedrijvennetwerk kennen en maak daarnaast kans op hele leuke prijzen.

Maak werk van je toekomst
Na twee succesvolle edities zijn we momenteel druk bezig met het organiseren van de derde Inloopdag. Tijdens deze dag beantwoorden we graag alle vragen over onze werkzaamheden en opleidingen. Samen met zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Réwoud Talentontwikkeling laten we zien waarom verbreding en verdieping in de technieksector erg belangrijk zijn.

Praat met een robot
Het programma is inmiddels bijna rond. Laat je door onze projectcoördinatoren adviseren, doe mee met bijvoorbeeld een SolidWorks demo, kom gezellig praten met een robot, race in een simulator, doe mee met workshops of woon een lezing bij. Of wil je weten hoe de carrière in jouw vakgebied er uit gaat zien in de toekomst? Kom dan langs op zaterdag 30 september. Toegang is gratis.

Leuke prijzen
Op de Inloopdag kan je ook meedoen met leuke winacties. Wat deze acties precies inhouden laten we nog even in het midden. Binnenkort hebben we meer informatie voor je en maken we het volledige programma van de Inloopdag bekend.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september 2017 vanaf 10:00 uur.

Inloopdag Werk & Opleiden
Datum: Zaterdag 30 september 2017
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Adres: Netwerkweg 2, 7251 KV, Vorden