×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Wij zoeken een Consultant Techniek (m/v)

Wij zijn op zoek naar een Consultant Techniek (m/v). Heb je affiniteit met techniek en beschik jij over een commerciële drive? Dan zoeken wij jou!

Omschrijving bedrijf en functie
De LubronGroep is al meer dan 20 jaar een professionele werkgever voor opgeleide (vak)specialisten in Oost Nederland en altijd op zoek naar nieuw talent! Kom jij ons team versterken?

Ons team bestaat uit ervaren consultants die inhoudelijk meepraten over de techniek, interne en externe projecten begeleiden, en doelgericht werken aan de loopbanen van hun medewerkers.

Werkzaamheden
Als consultant ben jij verantwoordelijk voor het projectmatig inzetten van technisch geschoold personeel op HBO en WO niveau. Je zet je in voor een succesvolle afronding van elk project. Dit doe je door te begeleiden, te adviseren, en de juiste mensen te selecteren die gaan (samen)werken.

Je komt te werken in Doetinchem. Daarnaast kan je gebruik maken van onze Innovatieloods, een kenniscentrum gericht op kennisdeling, engineering en (co-)creatie. Hier lever je een belangrijke technische en organisatorische bijdrage, hands-on, van eerste idee tot prototype of nul-serie. Samen met je collega’s maak je inschattingen en bewaak je de processen vanuit het kantoor en de werkvloer.

Onze consultants begeleiden ook externe projecten, van acquisitie/aanname tot uiteindelijke afsluiting. Binnen ons bedrijf ontwikkel je jezelf tot een gedegen gesprekspartner voor onze opdrachtgevers, zowel technisch als commercieel.

Je gaat aan de slag voor 40 uur per week, van maandag tot vrijdag. De werktijden liggen tussen 08.30 en 17.30.

Kennis en ervaring
Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Je moet overzicht kunnen behouden en initiatief tonen. Je hebt een brede technische interesse en bent technisch onderlegd, communicatief vaardig, snel schakelend, een coördinator en een people manager die adequaat kan reageren op nieuwe ontwikkelingen. Het is belangrijk dat jij beschikt over empathisch vermogen zodat je anderen kunt begrijpen en versterken.

Bij voorkeur heb je HBO werk- en denkniveau en ben je PTH- of WTB-afgestudeerd. Ervaring met projectmanagement en -leiderschap is een grote pré. Gezien de zwaarte van de functie is minimaal 3 tot 10 jaar werkervaring gewenst. Niet onbelangrijk, je moet de juiste ambities en drijfveren hebben.

Wij zoeken een enthousiast persoon met ondernemende kwaliteiten. Je hebt een zelfstandige werkhouding met een gezonde dosis flexibiliteit, je wilt gestelde doelen behalen en handelt correct in het geval van conflicten en tegenstrijdige belangen. Je ademt techniek en straalt dit ook uit! We zien graag collega’s met een spontane lach die ergens vol enthousiasme induiken.

Denk je dat jij degene bent die in ons profiel past? Solliciteer dan direct en laat je motivatie en contactgegevens bij ons achter!