×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Voortgang verbouw Innovatieloods

De verbouw verloopt voorspoedig aan de Netwerkweg in Vorden! Bennie (Bouwkracht) en Wilbert (Lubron) presenteerden afgelopen vrijdag de voortgang van project Innovatieloods.

Bennie (Bouwkracht) en Wilbert (Lubron) presenteerden afgelopen vrijdag de voortgang van Project Innovatieloods.

Werkplaats
De keuken, wasbak, omkleedruimte en toiletten zijn gereed en in gebruik. De omkleedruimte is gerealiseerd met hergebruikt materiaal. Gehavende tafels zijn omgebouwd tot kleedruimtebanken, de wand is bekleed met de voormalige laminaatvloer. De verdere uitwerking van de werkplaats wordt nog uitgedacht, op het forum kun je meepraten over de inrichting.

Elektra
De energie-, data- en telecomnetwerken zijn in eigen beheer ontworpen en aangelegd. Ook het alarmsysteem heeft enige aanpassingen ondergaan. Om onnodig verbruik te voorkomen zijn de bestaande groepenkasten in de werkplaats, Innovatieloods en kantoorruimte heringericht. Met als gevolg dat bijna alle zwakstroominstallaties nieuw zijn aangelegd of verlegd.

Innovatieloods
Het systeemplafond is verwijderd, de lichtkoepels gereinigd, de bekabeling is weggewerkt in de muren en goten, de houten afwerking is in volle gang. Er is gekozen voor het gebruik van hangende kabelgoten met een flinke hoeveelheid aansluitpunten zodat er flexibel gewerkt kan worden met mobiele werkplekken.

Veel van de gebruikte materialen zijn op maat gemaakt met de lasersnijmachine en portaalfrees van de Innovatieloods. De klimaatinstallatie (binnen) is al bijna afgetimmerd. Deze installatie is prima in staat de lucht toe- en afvoer in de loods te optimaliseren.

Een(beton-gefundeerde) kast is gebouwd in de stijl van het exterieur, om de buitenunit in te plaatsen. Ook dit leidingwerk is in de muren verwerkt.

Onze complimenten Naast Bennie en Wilbert zijn ook Robert, Marcel, Leo, Tijs, Pascal, Bart, Joey, Kristian, Tony en Meike werkzaam (geweest) aan project Innovatieloods. Het (voorlopige) resultaat mag er wezen! Meewerken of meepraten? De muren moeten nog mooi afgewerkt worden. Een bar moet gerealiseerd worden en de werkplaats ingericht. Op het forum kun je jouw ideeën delen.