×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Uitbouw voor Industrial automation, Mechatronics en ICT

In het training center van de Innovatieloods is er over de lengte van twee spanten een verdiepingslaag bijgekomen voor de vakgebieden Industrial Automation, Mechatronics en ICT.

Als Integrator van "Smart Industry" en een "Industrial Lab" gaan we op deze afdeling werken aan de "Brains" van de diverse baanbrekende concepten die door de Innovatieloods worden geïniteerd. De uitvinders onder jullie krijgen hier de mogelijkheid om bijv. met robotarmen te werken.

Naast de kennis die we willen toepassen op het gebied van embedded systems, PLC's en computers worden in het vakgebied (fijn)mechanica o.a. de werkvelden elektro, elektronica, machinebouw en optica gecombineerd. De ontwerpstudio van de Innovatieloods zorgt voor scannen, 3D modeling, design en engineering, en maakt via Digital Prototyping en Advanced Visualisation het object of product virtueel.

Met de bouw van de verdieping hebben we tevens een kantine en overlegruimte in de werkplaats en geven we de huidige lasersnijder en de toekomstige vacuüm vorm machine ook een vaste plek.

Hebben jullie zelf nog ideeën over systemen, technieken en gereedschappen die aanwezig moeten zijn op deze afdeling? Laat het ons weten in het forum!