×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Optimaliseren van onze werkplaats

De technici van Lubron Technisch Intermediair, Thom Engineers en Bouwkracht Vakpersoneel hebben de vorderingen en de indeling van de werkplaats bekeken. Er zijn ideeën opgedaan voor het optimaliseren van onze werkplaats.

Ideeën

Onze technici hebben hun praktisch inzicht laten spreken. Zo wist Dirk (monteur Machinebouw en Technische dienst) veel te vertellen over de veiligheid binnen de werkplaats. “Het is belangrijk om de hout- en metaalafdeling te scheiden, stroomhaspels uit het plafond te genereren en diverse leidingen optisch te scheiden door middel van felle kleuren”. Onderscheid en overzicht creëren is relevant. Jos (Lasser) vult aan, “Ik raad aan om een bovenloopkraan te installeren in plaats van een zwenkkraan. Het installeren is misschien wel wat meer werk maar met zo'n kraan kun je plaatmateriaal door de hele werkplaats verplaatsen.”

Ontwikkeling

Ondertussen komen we steeds dichterbij het eindresultaat van onze werkplaats. Het magazijn is vorige week gerealiseerd door onze medewerkers Bennie en Erik. Binnenkort gaan we machines uitzoeken tijdens de TechniShow 2016 in Utrecht. Benieuwd wat daar uit gaat komen? Houd TechniekChannel  in de gaten.