×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Inloopdag, werk & opleiden

Zaterdag 4 februari organiseren wij de tweede Inloopdag in de Innovatieloods in Vorden. Ditmaal met het thema Werk & opleiden.

Wij bieden in de regio al 20 jaar een podium voor mensen die verder willen in de techniek en bouw. Wij inspireren, motiveren en ondersteunen medewerkers om datgene te doen waar men goed in is. Momenteel hebben we honderden banen en projecten en zijn we op zoek naar kandidaten uit de regio.

Kom verder met een opleiding en maak deel uit van onze community.
Afgelopen jaar hebben wij een machine- en ontwerplab gerealiseerd die per 1 januari 2017 officieel in gebruik is genomen. Met dit expertisecentrum kunnen we medewerkers interne cursussen, trainingen en workshops aanbieden, maar ook mensen zoals stagiaires en afstudeerders laten samenwerken en kennis delen. In de Innovatieloods kunnen we je tevens laten meewerken in projectteams aan baanbrekende  innovaties die door de Stichting Elumius worden uitgezet.

Ontdek de mogelijkheden van het ontwerp- en machinelab.
De medewerkers van Thom Engineers kunnen o.a. deelnemen aan cursussen of workshops die gericht zijn op 3D-tekenen of ontwerpen in bijvoorbeeld SolidWorks. Ook willen we regelmatig bijeenkomsten organiseren op het gebied van (sociale) innovatie, zelfontwikkeling, klantgerichtheid, (time)management en consultancy. Deze workshops worden uitgevoerd door medewerkers binnen ons bedrijf of door interessante gastsprekers en opleiders. Klik hier voor ons hele aanbod. 

Doe je voordeel en kom met ons in gesprek op 4 februari.
Op dit moment hebben we honderden banen en projecten vacant. We zijn dringend op zoek naar serieuze kandidaten voor projectengineering, detachering, consultancy of werving en selectie.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een innovatieve werkomgeving. Wil jij je ervaring uitbreiden of  ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Kom naar de Innovatieloods!

Datum: Zaterdag 4 februari
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Netwerkweg 2, 7251KV Vorden
Voor wie: Vaktechnici die verder willen in de techniek of bouw, werkzoekenden of baanveranderaars.

Je bent van harte welkom!

Kun je niet wachten tot 4 februari? Neem dan direct contact met ons op!