×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Welke projectmanager kiest voor het onbekende?

Werk jij graag met mensen die bewust kiezen voor persoonlijke en technische uitdagingen?

Omschrijving bedrijf en functie
Thom Engineers is een gerenommeerd projectenbureau in Oost-Nederland voor enthousiaste technici. Dit heeft alles te maken met onze visie, gericht op gepassioneerde mensen die continu doorontwikkelen.

Ons team bestaat uit ervaren projectmanagers die inhoudelijk meepraten over de techniek, interne en externe projecten begeleiden, en doelgericht werken aan de loopbanen van hun medewerkers.

Werkzaamheden
Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het projectmatig inzetten van technisch geschoold personeel op HBO en WO niveau. Je zet je in voor een succesvolle afronding van elk project, dit doe je door te begeleiden, te adviseren, en de juiste mensen te selecteren die gaan (samen)werken.

Je komt te werken in de Innovatieloods, een kenniscentrum gericht op kennisdeling, engineering en (co-)creatie. Hier lever je een belangrijke technische en organisatorische bijdrage, hands-on, van eerste idee tot prototype of nul-serie. Samen met je collega’s maak je inschattingen en bewaak je de processen vanuit het kantoor en de werkvloer.

Onze projectmanagers begeleiden ook externe projecten, van acquisitie/aanname tot uiteindelijke afsluiting. Binnen ons bedrijf ontwikkel je jezelf tot een gedegen gesprekspartner voor onze opdrachtgevers, zowel technisch als commercieel.

Kennis en ervaring
Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, je moet overzicht kunnen behouden en initiatief tonen. Je hebt een brede technische interesse en bent technisch onderlegd, communicatief vaardig, snel schakelend, een coördinator en people manager die adequaat kan reageren op nieuwe ontwikkelingen. Het is belangrijk dat jij beschikt over empathisch vermogen zodat je anderen kunt begrijpen en versterken.

Bij voorkeur heb je HBO werk- en denkniveau en ben je PTH- of WTB-afgestudeerd. Ervaring met projectmanagement en -leiderschap is een grote pré. Gezien de zwaarte van de functie is minimaal 3 tot 10 jaar werkervaring gewenst. Niet onbelangrijk, je moet de juiste ambities en drijfveren hebben.

Wij zoeken een enthousiast persoon met ondernemende kwaliteiten. Je hebt een zelfstandige werkhouding met een gezonde dosis flexibiliteit, je wilt gestelde doelen behalen en handelt correct in het geval van conflicten en tegenstrijdige belangen. Je ademt techniek en straalt dit ook uit! We zien graag collega’s met een spontane lach die ergens vol enthousiasme induiken.

Reageer via Thom.nl