×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Vind jouw droombaan via Thom

Sammy, is dit jaar het Thom Right traject ingegaan. Hierin is de samenwerking gericht op het vinden van een nieuwe baan, waarbij de intentie wordt uitgesproken om binnen een aanzienbare tijd bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Thom Engineers is erin gespecialiseerd om naar uw wensen en ambities te luisteren en hierbij een passende functie te vinden. Dit is mede mogelijk doordat Thom een groot aantal connecties heeft met diverse uiteenlopende opdrachtgevers in de Achterhoek en Twente. Een voordeel hiervan is dat er vaak keuze is uit meerdere uitdagende projecten, waarin aandacht wordt besteedt aan persoonlijke en technische groei.

Bij Sammy is uit de eerste intake gebleken dat hij de ambitie heeft zich verder te verdiepen in de techniek en uiteindelijk als volwaardige tekenaar-constructeur door te stromen richting een vaste functie. Momenteel voert hij via Thom diverse uitdagende projecten uit binnen een gedreven team van tekenaars en constructeurs. Op korte termijn loopt het ThomRight traject ten einde en treedt hij in vaste dienst bij de opdrachtgever, een vooraanstaand bedrijf voor koelinstallaties.

Ook interesse in het Thom Right traject? Beschik je over een afgeronde MTS of HTS Technische opleiding, neem dan vrijblijvend eens contact met ons op.