×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Van monteur naar engineer, tekenaar of werkvoorbereider?

Wij zoeken mensen die hun technische ervaring op de werkvloer willen gebruiken om de overstap te maken naar een technische kantoorfunctie. Mensen die willen doorgroeien, omdat ze zich willen verdiepen in de techniek.

Heb jij een technische niveau 4 opleiding gedaan en wil je doorgroeien? Maak een slimme zet!

Tegenwoordig zijn diploma’s en afgeronde opleidingen steeds belangrijker. Zonder diploma kun je doorgroeien binnen een bedrijf, maar de overstap van werkvloer naar kantoor is meestal lastig te maken. Je moet de kans krijgen om in jezelf te investeren, de juiste begeleiding te ontvangen en extra opleidingen/cursussen te volgen zodat je deze overstap kunt maken.

Wil jij die kans krijgen, maar vraag je je af hoe je dit praktisch kunt regelen?

Bij Thom Engineers, eventueel in samenwerking met Lubron Technical Services, kun jij doorgroeien naar die functie als bijvoorbeeld engineer, tekenaar, constructeur, PLC programmeur of werkvoorbereider. Door loopbaanbegeleiding gaan wij samen werken aan jouw leerdoelen.
Aan de hand van een persoonlijkheidstest en jouw ambities, stellen wij samen een plan op. Een ontwikkelingsplan waarin wij samen uitstippelen waar jij nog aan moeten sleutelen om jou in jouw gewenste baan aan het werk te krijgen. Door bijvoorbeeld een cursus of opleiding te volgen en ondertussen de juiste werkplek te vinden via Thom Engineers.

Een enorm voordeel is de samenwerking tussen Lubron en Thom Engineers; hierdoor beschikken wij namelijk over kennis en mogelijkheden op de technische werkvloer en kantoor in Oost-Nederland. Wij kunnen op die manier wel die bruggen bouwen tussen werkvloer en kantoor, zodat jij kunt doorgroeien.

Functie-eisen

Jouw inzet, enthousiasme voor techniek en durf om te investeren. Samen met onze ervaring, kennis en netwerk brengen we jou naar een hoger niveau.

Wat Thom vraagt van jou:

Een afgeronde niveau 4 opleiding richting techniek zoals;
Werktuigbouwkunde (WTB), Elektrotechniek, Mechatronica, Bouwkunde, Installatietechniek,  Automotive of Procestechniek.
(We dagen daarnaast ambitieuze mensen met een niveau 3 opleiding ook uit om te reageren.)
Motivatie en houding om te leren.

Heb jij deze bouwstenen en ben je benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken?

Reageer vandaag nog en wij bespreken graag de mogelijkheden met je!
Stuur je CV en motivatie naar info@thom.nl. Heb je vragen, bel gerust met Rianne of Frank op 0314 - 369 990.

 

Thom EngineersTechnici met een midden, hoog en/of universitair beroepsniveau.