×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Tekenaars, ingenieurs en architecten

Voor een regionaal (Oost-Nederland) opererend bedrijf in de Achterhoek zijn we op zoek naar kandidaten met ruime kennis, ervaring en een innovatief karakter.

Omschrijving bedrijf en functie
Er worden veelal (deel) opdrachten bij de klant op locatie uitgevoerd. Deze kunnen variëren van voorbereidende werkzaamheden zoals tekenen, ondersteunen van het planbureau, engineering, ontwerp en design, maar ook het van a tot z oplossen van ingewikkelde vraagstukken waarbij productontwikkeling en R&D samengaan.

De organisatie is met name actief in het verstrekken van specialisten voor opdrachten in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, elektronica, installatietechniek, bouwkunde, civiele techniek en grond-, weg en waterbouw.

Werkzaamheden
Het werk wordt uitgevoerd op verschillende Skill levels in de bouwkunde als tekenaar, ingenieur of architect in de nieuw- of verbouw van woningen, bedrijfshallen, scholen of utiliteitsbouw. Opdrachtgevers zijn met name aktief in Oost Nederland. Uw taken bestaan uit het bouwen en maken van prestigieuze objecten in de Achterhoek.

U werkt af en toe voor ons innovatiecentrum, een industrieel lab gericht op kennisdeling, engineering en (co-)creatie voor de bouw en techniek. U levert hiervoor namelijk een belangrijke technische en organisatorische bijdrage, hands-on, van eerste idee tot prototype of nul-serie. De LubronGroep wil gaan innoveren en in de regio van meerwaarde zijn.

Samen met medewerkers van opdrachtgevers, de werkcommunity van de LubronGroep en uw projectcoördinator is er voldoende kennis aanwezig. Heeft u vragen of loopt u ergens tegenaan tijdens uw werkzaamheden bij Thom Engineers, dan kunt u altijd met naaste collega's overleggen.

Kennis en ervaring
Afgeronde opleiding op MBO+, HBO of WO niveau. Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. U heeft parate kennis van meerdere tekenpakketten. Heeft u niet de juiste kennis dan investeren wij in uw opleiding. Het betreft een vaste baan bij Thom Engineers. U heeft een open en doelgerichte houding, u bent ambitieus met veel discipline en werkt dagelijks met een intellectuele creativiteit die past bij de filosofie van de LubronGroep.

U draagt de regio een warm hart toe en bent bereid uzelf en opdrachtgevers te helpen naar een niveau dat gewenst wordt voor het bereiken van innovatie in de Achterhoek.

Stuur uw reactie via dit formulier of bel met 0314-369990 voor meer informatie.