×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Tekenaars, engineers en ingenieurs

Voor een groeiend (Oost-Nederland) opererend projectbureau in de Achterhoek zoeken wij naar baanveranderaars met de juiste kennis en ervaring in de techniek. Binnen het projectbureau worden veelal (deel) opdrachten bij de klant op locatie uitgevoerd.

Omschrijving bedrijf en functie
Deze kunnen variëren van voorbereidende werkzaamheden zoals tekenwerk, planbureau, engineeren, creatie en design, maar ook het bedrijfskundig oplossen en uitwerken van ingewikkelde processen waarbij productmanagement en R&D samengaan. Het bedrijf is actief in het aantrekken van opdrachten in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, elektronica, installatietechniek, bouwkunde, civiele techniek en grond-, weg en waterbouw.

Werkzaamheden
Je gaat aan het werk in meerdere disciplines waarbij je mede verantwoordelijk wordt voor het ontwerp en de bouw van produkten(lijnen), processen of applicaties. Als ontwikkelaar, constructeur of bijvoorbeeld industrieel ontwerper ben je dagelijks bezig met het uitdenken, ontwikkelen en doorontwikkelen van nieuwe en bestaande produkten.

Naast de dagelijkse werkzaamheden houd je je ook bezig met verbeterings-, doorontwikkelings- en optimalisatieprojecten. Binnen de projecten bij Thom Engineers heb je veelvuldig intern contact met collega's, maar ook, waar nodig, met de klant om voortgang van de projecten en eventuele specifieke vraagstukken en problematiek door te nemen.

De opdrachten zijn zeer breed waarbij de uiteenlopende werkzaamheden op hoog niveau worden uitgevoerd. Projecten worden voornamelijk gegenereerd vanuit de bestaande vraag in het MKB en Grootbedrijf in Oost Nederland, maar ook rechtstreeks door engineering- of ingenieursbureaus in de Achterhoek. Je krijgt een vast kontrakt aangeboden bij Thom Engineers.

Kennis en ervaring
Je beschikt over een afgeronde MBO+, HBO of WO. Ervaring met huidige tekenpakketten en bedrijfskundige processflows. Je hebt een ambitieuze inslag en bent geen nine to five type. Je werkt gedisciplineerd, praktisch en ordelijk en verliest daarbij het uiteindelijke doel niet uit het oog. Ten slotte heb je een goed aanpassingsvermogen voor een nieuwe omgeving en kun je snel contacten leggen met anderen.

Je bent een echte Achterhoeker en je opdracht is om onze klanten te helpen naar een niveau dat gewenst wordt voor het bereiken van vernieuwing in de Achterhoek.

Stuur uw reactie via dit formulier of bel met 0314-369990 voor meer informatie.