×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Succesvolle inloopdag, werk & opleiden

Een rocket stove produceren, het verstrekken van banen en het bespreken van opleidingen; een greep uit de activiteiten van de inloopdag afgelopen zaterdag. Ook deze keer waren er veel bezoekers. Onder het thema werk en opleiden vertegenwoordigden Lubron, Bouwkracht en Thom in de Innovatieloods hun bedrijven.

Thom Engineers ontving bezoekers met technisch- en bouwkundig talent. Zij werden geïnformeerd over de opleidingsmogelijkheden en baankansen binnen ons technisch netwerk. Geïnteresseerden namen een kijkje in het CAD programma Solidworks en hoe de bestanden vervolgens werden 3D geprint.

Terwijl de medewerkers van Lubron Technical Services een zelf ontworpen rocket stove produceerden, werd er ondertussen op de bouwafdeling een workshop houtbewerking gedemonstreerd door medewerkers van Bouwkracht.

Ook Smart Industry werd onder de aandacht gebracht. Om bezoekers een indruk te geven van onze werkzaamheden binnen dit vakgebied werden hier enkele machines tentoongesteld van één van onze klanten.

Het was een mooie dag met veel bezoekers, een goede sfeer en nieuwe kansen op samenwerking. Iedereen bedankt voor de komst!