×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Ontwikkel jezelf door bij Thom!

Als afgestudeerde HTS’er Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Embedded Systems heb je een ruime keuze in het aanbod van bedrijven. Maar hoe weet je nu waar je voor moet kiezen en welke richting je op wilt gaan?

Het afgelopen half jaar hebben meerdere HTS’ers de keuze gemaakt voor Thom Engineers & Office Professionals in Doetinchem. Waaronder Frank, Remi en Roy. Zij hebben een mooie HTS opleiding afgerond, maar willen niet maar zo ergens terecht komen. Daarom hebben zij bewust gekozen om vanuit Thom bij een gedegen bedrijf in de Achterhoek en omgeving aan mooie uitdagende projecten te werken. Waarbij het kan zijn dat je richting het programmeren gaat (S7, SCADA, C, C++, etc.) of wellicht midden in de praktijk wilt staan en je bezig te houden met ontwikkeling, prototype bouw en verbetertrajecten.

Frank en Roy hebben nu een aantal maanden meegedraaid op een project. Onlangs hebben we in samenwerking met de opdrachtgever geëvalueerd over de resultaten tot nu toe. Vanuit het Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) is de keuze gemaakt om een tweetal cursussen aan te bieden (Altium en SolidWorks Electrical) om vaktechnisch verder de verdieping te zoeken en specifieke bruikbare kennis op te doen.