×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Goed gereedschap is het halve werk

Nu de Innovatieloods zo goed als klaar is, komt de 'proto' werkplaats aan bod. Met als start de hout- en kunststofafdeling. Er is gekozen voor een merk dat bij ons innovatieve karakter past, namelijk Festool. Het zijn niet alleen zeer degelijke machines, maar ook denkt deze producent altijd een stapje verder.

Neem als voorbeeld de Domino freesmachine DF 500Q. Met deze machine kun je heel eenvoudig een snelle, perfecte en onzichtbare houtverbinding maken. Bekijk voor de mogelijkheden van deze freesmachine het filmpje in dit artikel. Er is verder gekozen voor een flexibele opspantafel. Hiermee krijgen onze vaklui zoals timmerlieden, interieurbouwers en meubelmakers de handen vrij om de ingewikkelde opdrachten tot een goed resultaat te brengen.  Kortom; ideale machines om nauwkeurig en op comfortabele wijze mooie producten van hout en kunststof tot stand te brengen.

Naast het Festool gereedschap zijn er ook al andere machines aangeschaft, namelijk een kolomboor en een bandschuurmachine. De schuurband is oscillerend en kan 90° gekanteld worden. Daardoor is het werkstuk op meerdere kanten gemakkelijk te schuren.

Geïnteresseerd in het gereedschap? Kom eens langs op vrijdagmiddag, we laten je graag de mogelijkheden zien!

 

Bron:Festool