×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Geslaagde Talententuin voor de Innovatieloods

Afgelopen vrijdag vond de 5e editie van de Achterhoekse Talententuin plaats. Thom Engineers was aanwezig op de Talententuin in samenwerking met de Innovatieloods.

Ditmaal was de Talententuin groter dan ooit. Op de stand van de Innovatieloods waren wij op zoek naar stagiaires, afstudeerders en starters met de iFACTOR. Wij hebben veel talent gesproken die zeker de iFACTOR bezitten en hopen dat zij binnenkort aan leuke projecten gaan beginnen in de Innovatieloods.

Heb jij onze stand bezocht? Tof dat je er was. Vergeet niet je gratis Eventpas te activeren om de HTC Vive VR-bril te winnen. Activeren doe je op www.gratiseventpas.nl.

Wil jij ook werken aan leuke projecten en heb jij de iFACTOR? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over de iFACTOR kan je hier lezen.

Bezoekers van onze stand konden kans maken op een HTC Vive VR-bril. Deze bril wordt aanstaande vrijdag verloot. Daarnaast kan jij kans maken op 1 van de 10 Ticketmaster Gift Cards t.w.v. €100,-. Schrijf je in via www.gratiseventpas.nl.