×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Thom biedt gratis cursus SolidWorks aan

Momenteel leven we in een economie waar een grote mate van werkeloosheid heerst. Veel technische professionals lopen vast in het zoeken naar een leuke en uitdagende baan, daarom is het belangrijk om te weten waar eventuele kansen op de arbeidsmarkt liggen.

Wij als Thom merken dat onze arbeidsrelaties veelal opzoek zijn naar tekenaars/constructeurs/engineers richting de werktuigbouw. Met name kennis en ervaring van SolidWorks vergroten de kans op een baan binnen deze branche.

Opvallend is dat technische professionals op dit gebied schaars zijn, hierdoor ontstaat een groot verschil tussen vraag en aanbod. Thom heeft een oplossing gevonden om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen, door middel van het aanbieden van cursussen SolidWorks. Sinds kort heeft Thom een interne opleider aangesteld die onze (potentiële) werknemers een één op één opleiding aanbiedt. Middels deze opleiding vergroot Thom de kans op de arbeidsmarkt voor deze techneuten.

Voor (potentiële) werknemers zijn aan deze cursus geen kosten verbonden. In de tussentijd gaan wij opzoek naar een aansluitend project om de vergaarde kennis in de praktijk te brengen. Bij interesse vragen wij een motivatiebrief gevolgd door het CV naar info@thom.nl te sturen. Er zal eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden alvorens een plek beschikbaar wordt gesteld.