×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Ben jij de consultant (m/v) die ons team komt versterken?

Ben jij ondernemend ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Als Consultant Techniek ben jij in jouw rayon verantwoordelijk voor het werven en projectmatig inzetten van technisch geschoold personeel op HBO en WO niveau. Je zet je in voor een succesvolle afronding van elk project. Dit doe je door te begeleiden, te adviseren, en de juiste mensen te selecteren die gaan (samen)werken.

Je komt te werken in Doetinchem om vandaar uit jouw rayon te bewerken. Daarnaast kan je gebruik maken van onze Innovatieloods in Vorden  een kenniscentrum gericht op kennisdeling, engineering en (co-)creatie. Hier lever je een belangrijke technische en organisatorische bijdrage, hands-on, van eerste idee tot prototype of nul-serie. Samen met je collega’s maak je inschattingen en bewaak je de processen vanuit het kantoor en de werkvloer.

Onze consultants begeleiden ook externe projecten, van acquisitie/aanname tot uiteindelijke afsluiting. Binnen ons bedrijf ontwikkel je jezelf tot een gedegen gesprekspartner voor onze opdrachtgevers, zowel technisch als commercieel.

Kennis en ervaring

Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Je moet overzicht kunnen behouden en initiatief tonen. Je hebt een brede technische interesse en bent technisch onderlegd, communicatief vaardig, snel schakelend, een coördinator en een people manager die adequaat kan reageren op nieuwe ontwikkelingen. Het is belangrijk dat jij beschikt over empathisch vermogen zodat je anderen kunt begrijpen en versterken.

Bij voorkeur heb je HBO werk- en denkniveau en ben je PTH- of WTB-afgestudeerd. Ervaring met projectmanagement en -leiderschap is een grote pré. Gezien de zwaarte van de functie is minimaal 2 tot 10 jaar werkervaring gewenst. Niet onbelangrijk, je moet de juiste ambities en drijfveren hebben.

Wij zoeken een enthousiast persoon met ondernemende kwaliteiten. Je hebt een zelfstandige werkhouding met een gezonde dosis flexibiliteit, je wilt gestelde doelen behalen en handelt correct in het geval van conflicten en tegenstrijdige belangen. Je ademt techniek en straalt dit ook uit! We zien graag collega’s met een spontane lach die ergens vol enthousiasme induiken.

Wij bieden jou

Een zelfstandige functie waarin je de vrijheid krijgt om te ondernemen. Je bent werkzaam in een moderne, innovatieve en technisch georiënteerde organisatie die toekomstbestendig is. Je werkt in een team met ambitieuze en gedreven collega’s.

Wij bieden een marktconform salaris met daarbij de mogelijkheid voor een auto van de zaak. Ook zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en training.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet en neem contact met ons op!