×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Tom Wiskamp geslaagd voor cursus SolidWorks Basic

Thom Engineers stimuleert haar medewerkers om zich tijdens de gehele loopbaan te blijven ontwikkelen. Via ons eigen opleidings orgaan Réwoud Talentontwikkeling, eveneens onderdeel van de LubronGroep, bieden we de mogelijkheid om dit te verwezenlijken.

Eén van onze medewerkers die al jarenlang voor Thom Engineers verschillende opdrachten uitvoert als Werkvoorbereider is Tom Wiskamp. Via Réwoud heeft Tom de cursus SolidWorks Basic gevolgd en hiervoor is hij recent geslaagd.
Met het behalen van dit diploma kan Tom zijn werkzaamheden uitbreiden en naast zijn werk als Werkvoorbereider doorgroeien naar een rol als Tekenaar ; iets wat hij altijd al heeft geambieerd. “Als je blijft leren, blijf je jezelf uitdagen en daarmee creëer je nieuwe kansen voor jezelf” geeft Tom aan.

Wij van Thom Engineers feliciteren Tom met het behalen van dit diploma en wensen hem veel succes toe bij de volgende stap in zijn carrière. Samen met hem zijn we op dit moment in overleg om de opties te bekijken en te bespreken zodat hij doormiddel van een nieuwe opdracht zijn geleerde tekenvaardigheden in de praktijk kan brengen. 

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden om mooie opdrachten uit te voeren en daarnaast jezelf te ontwikkelen en je technische talent te ontplooien? Neem contact op met Thom Engineers en dan bespreken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.