×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Even voorstellen: René Roos

Mijn naam is René Roos. Ik heb mijn jeugdjaren in Rheden aan de voet van de Posbank gewoond. Inmiddels woon ik al meer dan 35 jaar met mijn vrouw en zonen in Zutphen. Ik blijf fit met fietsen op mijn mountainbike of racefiets of door hard te lopen. Verder ben ik graag buiten in de natuur. In de weekenden vinden we het gezellig om met vrienden lekker te eten, ik kook dan ook graag zelf.

Na wat omzwervingen ben ik nu weer terug in de arbeidsbemiddeling. Dit is het werkgebied waar mijn passie ligt. Het leuke aan dit werk is dat je veel mensen spreekt en heel veel bedrijven leert kennen: ieder mens is uniek met zijn/haar eigen passie en als bemiddelaar maak je meerdere partijen blij. Ik ben erg geïnteresseerd in techniek en dan is het mooi dat er in de Achterhoek een groot aantal innovatieve bedrijven zijn.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Graag help ik je hiermee verder. Je kunt mij bereiken op 0314-369991.

Binnen Thom hebben wij het volgende te bieden:

Thom is professioneel werkgever en technisch projectbureau voor engineers. Met onze expertise en opgedane kennis van de afgelopen jaren binnen de LubronGroep, richten wij ons op het midden, hoog en/of universitair beroepsniveau in Oost-Nederland.

Thom Engineers is gespecialiseerd in projectondersteuning, het oplossen van technische vraagstukken, het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen en het invullen van een blijvende functie. Onze samenwerking is gericht op het zoveel mogelijk zien, meemaken, ervaren en ontwikkelen van kennis en vaardigheden.