×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Doe de Ifactor test

Aankomende vrijdag is het weer zover. Dan staat de Innovatieloods weer op de Talententuin in Ulft. Op de stand zijn diverse thema’s, projecten en toekomstplannen te bespreken en kun je een kijkje nemen in een 3D scan van de operatie van Sypke onze bedrijfshond. Ook staat het zichtmodel van de_Rog op de stand.

I-factor is bedoeld voor Starters, Young Professionals en 3e en 4e jaars studenten met een mbo, hbo of universitaire achtergrond die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan innovaties die vanuit de Innovatieloods worden geïnitieerd.
Na hun studie kunnen kandidaten (hiermee) eventueel een eigen bedrijf starten of een stempel drukken op de nieuwste (technologische) ontwikkelingen in de regio.

Ben of ken jij iemand die net is afgestudeerd of zit je nog in je studie. Neem dan een kijkje op innovatieloods.nl of kom vrijdag 30 november naar de Talententuin in Ulft. 

Ben jij geïnteresseeerd in het bovenstaande, ga dan naar gratiseventpas.nl/ifactor en doe de test. Na het invullen van 10 vragen hoor je van ons of je het in je hebt. Daarnaast maak je kans op een printer t.w.v. €425,-.
Ook na de beurs kun je de test in blijven vullen.