×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

10 ThomWise Traineeships

Wij bieden 10 traineeships voor engineers die zich willen storten op uitdagende projecten en deze kans met beide handen aangrijpen. Mensen die bewust kiezen voor persoonlijke en technische uitdagingen. Ben jij ambitieus, gepassioneerd en heb jij doorzettingsvermogen?

Ontdek wat jou motiveert

Werk aan één of meerdere projecten en breng je kennis in de praktijk, (her)ontdek wat jou motiveert. Je kiest ervoor je breed te ontwikkelen of juist direct de diepte in te gaan. Elk traineeshipprogramma wordt individueel opgesteld en is gericht op één van de volgende sectoren:
• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechniek / Energietechniek
• Bouwkunde

Je treedt in vaste dienst bij Thom Engineers

Onze samenwerking is gericht op het zoveel mogelijk zien, meemaken, ervaren en ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van diverse machines en/of constructies. Er is veel aandacht voor persoonlijke groei, hier hebben we al bijna 2 decennia goede ervaringen mee.

Je wordt persoonlijk ondersteund door jouw projectcoördinator, wij werken één op één, stellen concrete doelen, bieden advies, scholing, doorgroeimogelijkheden en evalueren regelmatig.

Techniekcenter de Innovatieloods

De LubronGroep heeft een eigen techniekcenter: de Innovatieloods. Deze inspirerende ontwikkelruimte is de ideale plek voor kennisdeling, engineering en (co)creatie. Vanuit de Innovatieloods ontwerpen, visualiseren en vervaardigen wij uiteenlopende technische ideeën en opdrachten. Meer weten? Bekijk onze werkruimte, interne en externe projecten op www.techniekchannel.nl

Solliciteren

Stuur je reactie via ons contactformulier of bel met 0314-369990 voor meer informatie.

logo-Thom