×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Quality Matching

Een belangrijke factor in onze aanpak van Thom Engineers is het definiëren en waarderen van competenties. Op deze wijze krijgen wij inzicht in jouw kerncompetenties. Die zijn belangrijk voor het uitvoeren van je werkzaamheden in een nieuwe werkomgeving. Daarnaast zijn kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan uiteraard mede bepalend om het plaatje rond te krijgen. 

Uit de praktijk blijkt dat prestaties vanzelf naar boven komen door een bewuste en eerlijke motivatie. Wij willen graag met jou deze motivatievraag beantwoorden. 

  • Wij zijn van mening dat jij als 'plaatsbaar human capital' een mens bent en geen product.
  • Door onze belangstelling, betrokkenheid en empathisch vermogen weten wij wat er in je om gaat.
  • Wij streven naar een hoge mate van perfectie, die zich uit in ons hoogwaardige selectieproces.
  • Wij zijn bereikbaar; je kunt gemakkelijk in contact komen met jouw contactpersoon.
  • Duidelijke afspraken en nazorg resulteren in het door ons bedachte Réwoud Quality Matching beleid, voor jou als kandidaat. Speerpunt tenslotte is de aanname bij een bedrijf binnen een korte periode met een zo'n hoog mogelijke kwaliteit.
     

Samenwerken
Onze samenwerking is puur gericht op de toekomst, een 'nieuwe' carriere die jij voor ogen hebt. Allereerst vindt er een intake plaats bij ons op kantoor, of wij bieden aan om bij jou een interview te houden. Wij willen graag jouw motivatie onderbouwen met een vrijblijvend loopbaanadvies, gebaseerd vanuit onze beleving en jarenlange ervaring. 

Indien er serieus wordt overwogen om samen te werken. Kunnen we je profiel professioneel en anoniem aanbieden in ons bedrijvennetwerk.

Op welke wijze wij met je verder gaan is afhankelijk van jouw wensen, eisen, doelstellingen en achtergrond.