×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Werkvoorbereider werktuigbouw, Doetinchem

Projectgegevens

Beroep
Niveau
Vakbekwaamheid
Beroep: Werkvoorbereider werktuigbouw
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
 
Beroep: Coördinator werktuigbouw
Niveau: Skill level 3
Vakbekwaamheid: 
 

Omschrijving

Als werkvoorbereider zullen jou kernactiviteiten bestaan uit het actief verzamelen van de benodigde documentatie, tekeningen en overige gegevens om te bepalen welke koop- en maakdelen er benodigd zijn.
Het maken van voor- en nacalculatie doormiddel van kostenbouw en kostprijs berekenen, bepalen van werkmethodes en volgordes maken hier ook een deel van uit.
Opstellen van werkplannen en het organiseren van de benodigde materialen en middelen in samenwerking met de production manager zorgen voor een goed verloop van het assemblageproces.
Verder zal je ook mede de voortgang en calculatie/begroting moeten bijstellen als dit nodig is.
Jij hebt een actieve en communicatieve rol tussen de verscheidene afdelingen ,denk hierbij aan engineering, inkoop en productie.
Uiteraard wordt er ook verwacht dat je meedenkt over het constant verbeteren van de processen ,de kwaliteit en de structuur binnen het bedrijf, hierbij hoort vanzelfsprekend ook het bijhouden van de ontwikkelingen op jou vakgebied.

Je zult verantwoordelijk zijn voor jou eigen administratie zoals urenregistratie van zowel jou als jou projecten, project documentatie en het opslaan van bestanden op de juiste server en tevens het tijdig leveren van de persoonlijke weekstaat.

Kennis en ervaring

De meest passend kandidaat voor deze mooie functie is iemand die vlot en daadkrachtig is en dit combineert met een afgeronde opleiding MBO-4 in de richting werktuig- of scheepsbouw . Tevens heb je minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als tekenaar/constructeur in de bijvoorbeeld de metaalbranche.
Om alles goed te kunnen plannen en verwerken is een ruime softwarekennis van MS Office en ERP systemen gewenst en dan bij voorkeur jouw kennis van Exact.
Gezien het internationale karakter is talenkennis van Nederlands, Duits en Engels in zowel spraak als geschrift erg belangrijk. Dit natuurlijk aangezien jij je tussen alle lagen van het proces zult begeven en met internationale klanten in aanraking zult komen.
Een uitdagende functie waar ook zeker ruimte ligt voor persoonlijke ontwikkeling.
Graag gaan wij het gesprek met je aan.

Kerncompetenties

  • Aanpassingsvermogen
  • Accuratesse
  • Analytisch vermogen
  • Contactuele vaardigheden
  • Klantgerichtheid
  • Plannen, organiseren, coördineren
  • Resultaatgerichtheid

Salarisindicatie

Op basis van kennis en ervaring

Dienstverband

40 uur volgens dagdienst

Inlichting

Thom Engineers info@thom.nl - 0314-369990