×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Projectengineer, Ulft

Projectgegevens

Beroep
Niveau
Vakbekwaamheid
Beroep: Projectengineer
Niveau: Skill level 3
Vakbekwaamheid: 
 

Omschrijving

Een bedrijf waar producten voor de rijwielindustrie geproduceerd worden is op zoek naar een project engineer.

In deze functie vervul je een sleutelrol tussen onze klant, commercie en productie. Je bedenkt concepten en draagt zorg voor een correcte planning van het gehele sample traject. Uitvoering en oplevering per project behoord tot je dagelijkse verantwoordelijkheden. Je bewaakt budgetten en leveringstijden en realiseert een optimaal resultaat voor onze klanten en voor Hesling. Je houdt intensief contact met de klanten en informeert hen over de voortgang van projecten. Klanttevredenheid en een efficiënte uitvoering van processen is jouw belangrijkste drijfveer. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de directie.

Je bent verantwoordelijk voor het voeren van de projectleiding, techniek, budget en tijdsplanning van projecten, het onderhouden en uitbouwen van contacten met de opdrachtgevers en leveranciers op het gebied van inhoud en kwaliteit van de projecten. Dit alles in overleg met de directie.
Daarnaast begeleid je en stuur je medewerkers die bij het project betrokken zijn aan. Je hebt de technische en budgettaire verantwoording in de offertefase. Registreert projectinformatie en bewaakt de voortgang.

Kennis en ervaring

Wij vragen een creatieve en klantgerichte project engineer met aansturende capaciteiten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt relevante aantoonbare kennis en ervaring. Hierdoor ben je in staat om als klankbord te fungeren voor klanten, collega’s en leveranciers. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en je bent initiatiefrijk en betrouwbaar.
Daarnaast beschik je over een opleiding MBO / HBO werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met HBO technische bedrijfskunde en meerdere jaren relevante werkervaring. Je beheerst een 3D CAD pakket goed (bij voorkeur SolidWorks) en de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Tevens heb je ervaring met een ERP pakket, bij voorkeur Exact Globe.

Kerncompetenties

  • Analytisch vermogen
  • Besluitvaardigheid
  • Commerciële gerichtheid
  • Contactuele vaardigheden
  • Delegeren
  • Kostenbewustzijn
  • Zelfstandigheid

Salarisindicatie

Indicatieloon wordt op dit moment niet vrijgegeven

Dienstverband

40 uur volgens dagdienst

Inlichting

Thom Engineers info@thom.nl - 0314-369990