×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Even voorstellen: Richard Lantink

Bij Thom Engineers hebben wij sinds kort een nieuwe aanwinst. Richard Lantink uit Eibergen is begonnen als Projectcoördinator in Doetinchem. Hieronder vertelt hij iets meer over zichzelf.

Ik heb zelf de laatste 10 jaar gewerkt in de techniek. In eerste instantie als monteur alsook in de service en aftersales. De laatste jaren ben ik actief geweest als Technical Support Medewerker.

Via via ben ik in contact gekomen met Thom Engineers, na een aantal gesprekken werd duidelijk dat we veel raakvlakken hadden. De kracht van Thom (alsmede van de gehele Lubron familie) is dat er gekeken wordt naar de persoon. Wat is belangrijk voor je, wat doe je graag, waar wil je naartoe en hoe kan je daarbij het beste worden geholpen. Deze visie spreekt me zeer aan. 
Ieder mens is uniek. Door dit goed in beeld te brengen is Thom in staat om mensen over hun eigen grenzen heen te tillen. Niets is zo belangrijk als: "je leven lang blijven leren en het beste uit jezelf halen".


Naast mijn werk voor Thom ben ik actief als darter en een vervent carnavalsvierder bij cv Bacchus in Eibergen. Ik ben een echte Achterhoeker en altijd in voor gezelligheid of een praatje.